De hoge huurlasten voor het Cars Jeans Stadion vormen al maandenlang een struikelblok in het overnameproces van ADO Den Haag. De gemeente hield onderhandelingen daarover structureel af.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoge huurlasten voor het Cars Jeans Stadion vormen al maandenlang een struikelblok in het overnameproces van ADO Den Haag. De gemeente hield onderhandelingen daarover structureel af. © Pro Shots / Mischa Keemink

Chaos bij ADO is compleet: in het heetst van de overnamestrijd wijst iedereen nu naar elkaar

Waarom lopen de onderhandelingen met potentiële kopers voor ADO Den Haag toch steeds stuk? Nog drie weken tot de deadline voor het voortbestaan van de club. Betrokkenen wijzen naar elkaar als belemmerende factor.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?