Volledig scherm
Max Clark verlaat geblesseerd het veld. © BSR Agency

Clark weken uit roulatie bij Vitesse door hoofdblessure

Vitesse zal het enkele weken moeten stellen zonder Max Clark. De Engelse linksback moest zaterdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1) kort voor tijd het veld verlaten met een hoofdblessure na een botsing met een tegenstander.

De 23-jarige Engelsman ging voor behandeling naar het ziekenhuis en heeft volgens de medische staf van Vitesse enkele weken nodig om te herstellen. Clark is de vaste linksback in het elftal van trainer Leonid Sloetski. 

Met acht punten uit vier wedstrijden staan de Arnhemmers momenteel op de tweede plek in de eredivisie, achter Willem II (negen punten).

  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.