Arne Slot.
Volledig scherm
PREMIUM
Arne Slot. © Marcel van Dorst

Column Willem van Hanegem | Ik mis bij Arne Slot duidelijkheid als hem naar Ajax wordt gevraagd

Columnist Willem van Hanegem zag gisteravond tijdens de bekerfinale weer veel irritaties bij Ajax, dat door het aanstaande vertrek van Erik ten Hag op zoek moet naar een nieuwe coach. ,,De deur staat wat Arne Slot betreft open, anders zeg je gewoon een keer ‘wegwezen nou met jullie vragen, ik ben trainer van Feyenoord en ik ga niet naar Ajax’. Dan is het einde discussie.”

34 reacties

 • Fred Van Faassen

  2 maanden geleden
  Mandy, ik ben door dit soort trucjes inderdaad geen fan van Ajax maar ook niet van PSV. Jij bent niet alleen in jou mening ook commentatoren en analytici blijken een bijzonder grote voorkeur voor Ajax. Dat tekent hun kennis van voetbal.
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Heeft Arne Slot een hond?
 • mandy kuilen

  2 maanden geleden
  Fréd het is duidelijk dat jij geen ajax fan bent. Kijk even naar linsen wat is dat voor een acteur dan ...... Bij elke ploeg zijn wel spelers die lopen te zeuren dus stop dan ook om naar het voetballen te kijken en ga lekker korfbal kijken ......
 • Karel Alexander

  2 maanden geleden
  Brompot Van Hanegem gaat veel te kort door de bocht. Heeft hij niks positiefs over Slot te melden? Enne, Ajax zal 7 miljoen moeten overmaken naar de Kuip. Gaat niet gebeuren en bovendien, Slot is heel duidelijk geweest, die gaat niet weg bij FR.
 • Leo Vogelzang

  2 maanden geleden
  Als Arne Slot naar Ajax zou vertrekken zou ik dat geen probleem vinden. Arne Slot heeft van Feyenoord geen constante ploeg gemaakt en onder Arne Slot heeft Feyenoord punten laten liggen bij wedstrijden die gewonnen hadden moeten worden. Geen winnaarsmentaliteit gekweekt. En als coach van Feyenoord lonken naar een trainerspositie bij de rivaal uit Amsterdam vind ik niet kies. Laat deze niet-Feyenoorder maar gaan.