Remko Pasveer, Tim Krul en Jasper Cillessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Remko Pasveer, Tim Krul en Jasper Cillessen. © Pro Shots, PIm Ras

Column Willem van Hanegem | Laten we hopen dat het gezanik rond onze keepers een keer voorbij is

Na de week van de Nations League, keeperstesten en veel uitspraken van Louis van Gaal had Willem van Hanegem weer volop stof voor zijn wekelijkse column. ,,Geloof me, het is allemaal maar interessantdoenerij.”

54 reacties

 • R Bron

  2 maanden geleden
  Weer een rake opmerking van dhr v Hanegem m.b.t. staf NEd. elftal. V Gaal een prima trainer met een ontzettende vervelende kant kwa benadering van de Pers en de mens. Frans Hoek die zelf nog niet een voetbal , of zelfs een basketbal heeft gestopt . Vind het lekker dat hij belangrijk is wat een vreemde en vervelende man , Laat aub Koeman of e.d snel weer terug bij Ned elftal,
 • Ariën Oskam

  2 maanden geleden
  Geweldige column. Elk woord is raak!
 • Rob Wijn

  2 maanden geleden
  Weer lekker nuchtere kijk van Willem op de dingen! Van Gaal vind ik tactisch de beste Nederlandse coach van zijn generatie. Helaas stijgt dat succes hem boven het hoofd zodat hij die hele keeperscarrousel van hem (of Hoek) als iets geniaals is gaan zien. Flauwekul natuurlijk een keeper moet een goeie sluitpost zijn en rust brengen in de verdediging en niet als een aap trucjes leren om spelers bij een strafschop uit hun concentratie proberen te halen.
 • Harry Sangers

  2 maanden geleden
  Raak Willem strafschop nemen is essentie Koeman Neeskens Wery onhoudbaar. Stoppen is vaak keeper's geluk. Trouwens dat van Jozef Kripich weet ik nog.
 • van Hazebroek Hees

  2 maanden geleden
  fantastiche collum willem