Pim Ras
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras

Column Willem van Hanegem | Pas op met romantisch gebabbel dat dit voor Feyenoord aanzet is tot meer

Columnist Willem van Hanegem kijkt met een realistische blik terug op de verloren finale van Feyenoord in de Conference League. ‘Pas nu op met het romantische gebabbel dat dit een aanzet is tot veel meer moois. Zo werkt het vaak niet.’

2 reacties

  • M. .Kok

    3 maanden geleden
    Persoonlijk heb ik niks met Willrm van Hanegem. En heb een allergie voor achteraf gepraat. Mijn type voetballer was het niet. Ik hoop van harte dat Arne Slot nog ff blijft. En verder gaat op de weg die hij is ingeslagen. Maar bepaalde spelers moeten toch wat meer laten zien. Volgens mij heeft feyenoord 13 miljoen verdiend. Dus koop dessers. )) Maar het is nu meer de vraag. Of hij zelf wilt blijven.
  • gert meijboom

    3 maanden geleden
    Willem heeft gelijk, helemaal gelijk. Het is zo jammer dat hij altijd achteraf weet hoe het had gemoeten, als hij nou dit vooraf had verteld dan zou je er iets mee kunnen doen. Mogen de spelers trots zijn? Uiteraard, om een finale te verliezen moet je er eerst komen. Winnen is de kers op de taart, maar soms krijg je niet meer dan een taart. Ik vraag mij of Arne Slot blijft als de halve selectie wordt verkocht, hij is zeer ambitieus en zeker ook gewild nu.