Blind met Alfred Schreuder.
Volledig scherm
PREMIUM
Blind met Alfred Schreuder. © Pro Shots / Toon Dompeling

Daley Blind spreekt zich uit over situatie bij Ajax: ‘Plots was ik niet eens meer welkom bij de club’

Exclusief interviewAls Daley Blind over Bayern München praat, twinkelen zijn ogen. Praat hij over Ajax, dan zit er nog veel pijn en verdriet. Op weg naar zijn debuut vrijdag in de Bundesliga vertelt hij zijn verhaal. ,,Ik had met Marc Overmars al mondelinge afspraken over de tijd na mijn spelerscarrière bij Ajax. Maar plots ben je niet eens meer welkom bij de club.’’

45 reacties

 • J.G. V Buren

  5 dagen geleden
  Wat er ook allemaal gezegd wordt over Daley Blind, Ik heb zelfs al PSV fan altijd enorm van zijn spel genoten en verdiend deze vernedering door Ajax zeker niet. Misschien wat commentaar gehad op de trainer en de staf verteld hoe het anders zou kunnen.
 • Frank Nijhuis

  1 week geleden
  @L. Dhont: "Met dit gedrag bewijst Schreuder dat hij het trainersvak niet waard is. Ajax zou er dan ook goed aan doen deze vent snel te lozen". Dat is de allerbeste zin uit ale reacties tot nu toe, en die nog komen gaan!
 • L. Dhont

  1 week geleden
  Waar er twee kijven hebben er twee schuld. Maar een speler uitkafferen voor het front van de troepen en hem vervolgens weken negeren, dat is onprofesioneel. En dodelijk voor het moraal binnen de spelersgroep als geheel, want iedereen gaat denken: "Wanneer ben ik de volgende?". Met dit gedrag bewijst Schreuder dat hij het trainersvak niet waard is. Ajax zou er dan ook goed aan doen deze vent snel te lozen.
 • Angela Den Oude

  2 weken geleden
  Nu wat Daley? Eerste competitie wedstrijd van Bayern al op de Bank... Netzoals het supertalent Gravenbergh dat voor niets de deur uit liep bij Ajax... stank voor dank voor zijn Ajax opleiding... Zo behandel je ook clubs niet!!
 • R Fonse

  2 weken geleden
  Tja, niet verrassend van Ajax.