Dankerlui: Ik persoonlijk dacht niet aan de bekerfinale

Damil Dankerlui begon de thuiswedstrijd van Willem II tegen PSV (0-3) als linksback en eindigde het duel als rechtsbuiten. ,,Ik heb vaker op meerdere posities gespeeld in één wedstrijd. Bijvoorbeeld ook in de halve finale van de beker tegen AZ.”

De verdediger verwacht dat Willem II het in de bekerfinale beter zal doen dan tegen PSV. ,,Dat is een aparte wedstrijd. Het zou heel mooi zijn voor Tilburg als we met de beker terugkomen.” Hij denkt niet dat er spelers waren die zich inhielden tegen PSV omdat ze bang waren de bekerfinale te missen door een blessure of rode kaart. ,,Van mezelf weet ik in ieder geval zeker dat dat niet zo was. Maar ik heb al wel zin in de bekerfinale. Met zoveel supporters die ons komen steunen daar, dat wordt een happening.”

Volledig scherm
Damil Dankerlui probeert te voorkomen dat Hirving Lozano er vandor gaat met de bal. © BSR Agency
  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”