De Boer heeft moeite met passeren Babel: ‘Dat was waarschijnlijk zijn laatste kunstje geweest’

Ryan Babel ontbreekt enigszins verrassend in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK van komende zomer. Bondscoach Frank de Boer geeft in gesprek met OnsOranje toe dat het een moeilijke beslissing was om de aanvaller, die tijdens de EK-kwalificatieperiode een belangrijke rol speelde binnen de selectie, thuis te laten.

14 reacties

 • Freddie Stuivenberg

  1 maand geleden
  Ik snap Frank de Boer zijn selectiebeleid sowieso
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Waarom spelers mee nemen die bij hun club op de bank zitten. Neem dan Babel en anderen mee die wel ritme hebben. Henk Heinhuis
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Struijk bij Leeds staat altijd in de basis als centrale verdediger, vreemd dat hij nooit is besproken. Spelers zijn wel ok, er is op iedereen wel wat af te dingen. Ik snap werkelijk niks van Frank de Boer als bondscoach, 3 jaar kampioen met Ajax en vervolgens overal mislukt. Geen charisma, uitstraling, leiderschap, autoriteit. Eigenwijs voor je uit kijken en dat eeuwige gemompel. Gullit, Seedorf als combinatie spreekt veel meer aan.
 • Hallo Op

  1 maand geleden
  Als de boer niet naar de media had gekeken, had ie babel gewoon meegenomen en el ghazi en wouthorst niet. Is gewoon een hele slechte coach trainer.
 • Dick Van

  1 maand geleden
  Heerlijk dat Babel niet mee gaat, ergerde me kapot aan dat bezopen kapsel, als hij er nou nog beter door ging voetballen, maar dat deed hij ook niet.