Feyenoord-directeur Mark Koevermans is opgestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoord-directeur Mark Koevermans is opgestapt. © ANP Sport

De ene na de andere bedreiging: dit is waarom Feyenoord-directeur Koevermans is opgestapt

UpdateEen nederlaag voor Feyenoord, een overwinning voor supporters die geweld niet schuwen. Mark Koevermans nam twee jaar geleden het roer over bij Feyenoord en had als belangrijkste opdracht  om eindelijk dat nieuwe en grotere stadion te realiseren. Maar de algemeen directeur voelt zich niet meer veilig en stapt op.

14 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  En die uitgedeelde boetes, hoe zit dat? Gaat dat geld naar de benadeelde samenleving, of blijft dat geld binnen de ring van het voetbalcircus? Jan Verheul.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Jan Verheul. Gert Meiboom, eigenlijk ben ik het met je eens, maar er zijn heel veel mensen die er van genieten, er wordt dan ook serieus geld verdiend. Daarom moeten alle kosten aan politie en beveiliging afgewenteld worden op de die dag spelende clubs, waarom moeten mijn belastingcenten ook nog dáárnaartoe!!? Laat die voetbal industrie er zelf voor opdraaien, misschien nemen ze dan eindelijk eens wél hun verantwoordelijkheid…
 • Gerard Ponstein

  1 jaar geleden
  Misschien dat justitie eens in Engeland moet checken wat de straffen daar zijn? Dit is zomaar een gratis tip
 • louis Bouten

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd voor een voetbalwet, kijk maar eens naar Engeland waar een voetbalwet is en daar wordt niet gegooid met bier of iets dergelijks, daar worden geen beledigende spandoeken opgehangen, daar lopen geen "supporters" het veld op, daar zie je geen vuurwerk, daar haal je het niet in je hoofd om bestuurders te beledigen. Nee, daar wordt je gestraft, levenslang in geen voetbalstadion meer komen en daar wordt door de politie wel hard opgetreden. Overheid tijd voor een voetbalwet!!
 • Rik Wilsen

  1 jaar geleden
  Waarom wordt er steeds gesproken over “Feyenoord supporters” als we het hebben over een stelletje gekken? Als een geradicaliseerde gek een aanslag pleegt en we hebben het over “de moslims”, staat heel het land op z’n kop omdat je niet mag generaliseren (en terecht!!!). Kijk eens op een Feyenoord forum of ga eens rondneuzen bij de Kuip en je zult zien dat 99,9% van de supporters zich kapot schaamt voor deze doorgesnoven gekken (die overigens grotendeels al een stadionverbod hebben).