Volledig scherm
© anp

De Kuip bedankt Koeman voor bewezen diensten

Met een erehaag van spelers en stafleden en een ereronde door de volle Kuip heeft trainer Ronald Koeman na zijn laatste thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (5-1) afscheid genomen van het legioen. 'Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en begrip in de afgelopen 3 jaar. Dankzij jullie was elke thuiswedstrijd steeds weer een feest', sprak de oud-international tegen de Rotterdamse aanhang.

Al voor het begin van de wedstrijd tegen Cambuur werd Koeman massaal toegezongen door de fans en kreeg hij bloemen toegeworpen. Op spandoeken en reclameborden werd hij bedankt voor 3 succesvolle jaren, waarin Feyenoord als tweede, derde en tweede eindigde. Ook tijdens het duel met de Friese ploeg werd regelmatig zijn naam gescandeerd.

Volledig scherm
© anp
  1. Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg
    Video

    Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg

    Rafael van der Vaart (36) speelde vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg, de thuishaven van zijn oude club HSV. Samen met oude voetbalvrienden als Arjen Robben, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Andy van der Meyde, Ronald de Boer, Mark van Bommel, Marc Overmars, Jari Litmanen en Edwin van der Sar zorgde hij voor een mooie middag. Rafael van der Vaart scoorde net als Robben en Van Nistelrooy twee keer, maar zijn zoontje Damian (13) maakte kort voor tijd de winnende 7-6.