Arjen Robben won in 2013 de Champions League met Bayern München.
Volledig scherm
Arjen Robben won in 2013 de Champions League met Bayern München. © Pim Ras Fotografie

De mooiste foto's van de ongelooflijke voetbalcarrière van Arjen Robben

Na 309 wedstrijden voor Bayern München, 106 voor Chelsea, 96 voor Oranje, 75 voor PSV, 65 voor Real Madrid en 59 voor FC Groningen zit de carrière van Arjen Robben erop. De 37-jarige vleugelaanvaller vulde zijn prijzenkast met onder meer de Champions League, de Europese supercup, de wereldbeker en liefst twaalf landstitels. 

 1. Bayern München, PSV én Casillas: zo reageert de voetbalwereld op het voetbalpensioen van Robben

  Bayern München, PSV én Casillas: zo reageert de voetbalwe­reld op het voetbalpen­si­oen van Robben

  Bayern München heeft voor de tweede keer afscheid genomen van Arjen Robben. Twee jaar geleden gebeurde dat op het veld, nu via de digitale weg. ,,Dit blijft voor altijd, Arjen! Voor altijd!”, schrijft de Duitse kampioen op Twitter bij een foto van het moment dat Robben op Wembley de winnende treffer maakte in de Champions League-finale van 2013 tegen Borussia Dortmund (2-1). ,,Bedankt voor alles, Arjen Robben.”
 2. 2G in de eredivisie? ‘In tegenstelling tot de gewone maatschappij laten wij zien hoe het wel moet’
  PREMIUM
  Poll

  2G in de eredivisie? ‘In tegenstel­ling tot de gewone maatschap­pij laten wij zien hoe het wel moet’

  Het coronavirus slaat dermate stevig om zich heen, dat het demissionaire kabinet morgen vermoedelijk weer strengere maatregelen aankondigt. Dat werpt de vraag op welke consequenties mogelijk zullen volgen voor het betaald voetbal, de sector waarin spelers ook weer geveld worden door covid. VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko maakt zich echter geen zorgen. ,,Als betaald voetbal laten we juist zien hoe het wél moet.”
 3. PSV begaat weer misstap in Heerenveen en blijft achter op koploper Ajax

  PSV begaat weer misstap in Heerenveen en blijft achter op koploper Ajax

  PSV heeft opnieuw niet kunnen winnen bij Heerenveen. De ploeg van Roger Schmidt speelde met 1-1 gelijk in het Abe Lenstra Stadion, waar de club uit Eindhoven op 18 december 2011 voor het laatst won. Door het puntenverlies blijft PSV twee punten achter op koploper Ajax, dat eerder vandaag met 0-1 won bij Sparta. Ook nummer drie Feyenoord liet vandaag twee punten liggen met het doelpuntloze gelijkspel bij FC Twente.