Volledig scherm
PREMIUM
Edwin van der Sar en Erik ten Hag samen met Hakim Ziych en Edgar Davids in het stadion van Juventus, waar Ajax voor een stunt zorgde door met 1-2 te winnen. © ANP

De zoete wraak van de Drie Musketiers bij Ajax

Succes na bakken vol kritiekEen jaar geleden werden ze vervloekt en beschimpt na het historische debacle in Eindhoven. In Turijn haalden Erik ten Hag, Marc Overmars en Edwin van der Sar hun definitieve revanche met Ajax.

Door Sjoerd Mossou

Marc Overmars schoof op zijn buik over het gras in Turijn, in zijn nette witte overhemd, pal voor het Amsterdamse uitvak. De ander, directeur Edwin van der Sar, stond onverholen te stralen voor de camera van Veronica.

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”