Het is vrijdagavond Willem II-RKC. Wie van de twee daalt af naar de Keuken Kampioen Divisie. Of blijven ze allebei in de eredivisie?
Volledig scherm
PREMIUM
Het is vrijdagavond Willem II-RKC. Wie van de twee daalt af naar de Keuken Kampioen Divisie. Of blijven ze allebei in de eredivisie? © Pro Shots / Toin Damen

Degradatiestrijd nadert ontknoping: ‘Het is op dit moment niet leuk op de club’

Vrijdag Willem II-RKCWaar nummer achttien ADO Den Haag al nagenoeg gedegradeerd lijkt, is de spanning bij de ploegen daarboven om te snijden. Welke clubs dalen af naar de Keuken Kampioen Divisie? Willem II of RKC, die elkaar morgen treffen? VVV? Of alsnog het opgeleefde FC Emmen? ,,De druk van degradatie voel je elke dag, zwaar om mee te maken.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  16

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Barcelona grijpt naast koppositie na gelijkspel tegen Atlético
  Play

  Barcelona grijpt naast koppositie na gelijkspel tegen Atlético

 2. Hamilton blijft Verstappen voor in razend spannende kwalificatie
  Play

  Hamilton blijft Verstappen voor in razend spannende kwalifica­tie