Het is vrijdagavond Willem II-RKC. Wie van de twee daalt af naar de Keuken Kampioen Divisie. Of blijven ze allebei in de eredivisie?
Volledig scherm
PREMIUM
Het is vrijdagavond Willem II-RKC. Wie van de twee daalt af naar de Keuken Kampioen Divisie. Of blijven ze allebei in de eredivisie? © Pro Shots / Toin Damen

Degradatiestrijd nadert ontknoping: ‘Het is op dit moment niet leuk op de club’

Vrijdag Willem II-RKCWaar nummer achttien ADO Den Haag al nagenoeg gedegradeerd lijkt, is de spanning bij de ploegen daarboven om te snijden. Welke clubs dalen af naar de Keuken Kampioen Divisie? Willem II of RKC, die elkaar morgen treffen? VVV? Of alsnog het opgeleefde FC Emmen? ,,De druk van degradatie voel je elke dag, zwaar om mee te maken.”

 1. Poll | Stem op het beste Oranje aller tijden
  Actie boekenserie

  Poll | Stem op het beste Oranje aller tijden

  Stap ergens in het verre buitenland in een taxi, maak kenbaar dat je Nederlander bent en het gesprek gaat al snel over Johan Cruijff, Ruud Gullit, Edwin van der Sar of Frenkie de Jong. Ons kikkerlandje heeft de wereld - op voetbalgebied - jarenlang betoverd en veel legendarische namen voortgebracht. Dat is iets om trots op te zijn! Maar stel nou dat jij een elftal zou mogen samenstellen van al die goede voetballers: wat is volgens jou dan het beste Oranje ooit?
 1. Real laat na VAR-sores punten liggen in zenuwslopende Spaanse titelstrijd
  Play

  Real laat na VAR-sores punten liggen in zenuwslo­pen­de Spaanse titel­strijd

 2. Van der Poel met machtige versnelling naar zege in eerste mountainbikewedstrijd van seizoen
  Play

  Van der Poel met machtige versnel­ling naar zege in eerste mountainbi­ke­wed­strijd van seizoen