Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Derijck wil gesprek met PSV over zijn toekomst

Timothy Derijck gaat binnenkort in gesprek met de PSV-directie, om duidelijkheid te krijgen over zijn status bij de club. De vorig seizoen van ADO Den Haag overgenomen Belgische verdediger zat zaterdagavond tijdens het thuisduel met Roda JC op de tribune.

Derijck wil weten waar hij aan toe is en of PSV bereid is mee te werken aan een transfer, als die kans komt. Met onder meer FC Groningen en Anderlecht is al informeel gesproken. FC Groningen heeft hem op een lijstje staan, maar niet bovenaan. Die club grijpt, voorlopig, echter naast droomkandidaat Peter Wisgerhof.

Anderlecht ging vol voor Niklas Moisander, die inmiddels voor Ajax heeft gekozen. Intern was er in Brussel verdeeldheid of Derijck geschikt zou zijn, maar nu de topkandidaat geen optie meer is, zou het alternatief aantrekkelijker kunnen worden. Al overweegt Anderlecht ook om helemaal geen verdediger aan te trekken.

Bij Anderlecht is John van den Brom de hoofdtrainer. Onder hem was Derijck aanvoerder bij ADO Den Haag.

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”