Feyenoord in tranen.
Volledig scherm
Feyenoord in tranen. © Pim Ras Fotografie

Dikke tranen in Tirana: Feyenoord grijpt naast Europese prijs

Met videoWaar de supporters van Feyenoord zo voor vreesden werd waarheid. Op achterstand komen tegen AS Roma en de Romeinse muur niet meer omver kunnen duwen in het restant. De Rotterdammers grepen naast de Conference League. AS Roma won de finale in Tirana met 1-0.

14 reacties

 • Piet de Neef

  1 maand geleden
  Als Sparta suppoeter en "getogen" Rotterdammer had ik Feyenoord graag de overwinning gegund. Het meest trieste van het hele verhaal is echter dat er weer vernielingen en arrestaties zijn geweest door en van zich supporter noemende figuren.
 • Leo Haas

  1 maand geleden
  Ik bekeek de wedstrijd op een Spaanstalige zender hier in de VS, en een van de commentatoren constateerde in de 49e minuut dat Feyenoord in de eerste 4 minuten na de rust al meer had laten zien dan in de hele eerste helft. Toen had de bal er natuurlijk in moeten gaan (en ook op de stip vanwege hands). Jammer, maar als je de hele eerste helft niet thuis geeft en niet scoort als het kan, dan verlies je. Dit seizoen was natuurlijk GEWELDIG voor Feyenoord, al was het dan in de Europese Derde Divisie
 • Maria Yvonne Franssen

  1 maand geleden
  Feyenoord hield AS Roma goed onder controle en had met wat méér geluk een gelijkspel kunnen uitlokken of zelfs kunnen winnen. AS Roma was niet in topvorm! Met een verlenging was het m.i. wél een uitputtingsslag geworden met onduidelijke uitkomst. Het was warm in Tirana en waarschijnlijk waren de Romeinen hiertegen beter bestand. Feyenoord heeft waardig verloren en kan trots zijn op de tweede plaats, al zal dit een schrale troost zijn voor Rotterdam e.o.
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Je moet hopen dat het voor Feyenoord een fundament is om op voort te bouwen en niet de aanzet tot een leegloop van spelers die elders gaan spelen. Niets dan lof voor deze staf + selectie die een seizoen lang attractief voetbal speelde.
 • Cihan Ersoy

  1 maand geleden
  İk kan zo slecht tegen het theatrale gedoe van de Italianen.