Achtste finale seizoen 2019-2020: IJsselmeervogels blijft lang overeind tegen Go Ahead Eagles, dat pas na penalty’s
wint.
Volledig scherm
PREMIUM
Achtste finale seizoen 2019-2020: IJsselmeervogels blijft lang overeind tegen Go Ahead Eagles, dat pas na penalty’s wint. © Orange Pictures

Dit is wat je moet weten over de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker

FC Utrecht moet naar Stedoco in Hoornaar en er staat een streekderby tussen amateurclubs op het programma. De TOTO KNVB Beker begint deze week weer. Maar wie doen er eigenlijk mee? En wordt het al meteen een feestje?

 1. Europa vergaapt zich aan ‘recordbreker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Europa vergaapt zich aan ‘recordbre­ker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Ajax blijft maar winnen in de Champions League. Na de zege bij Besiktas staat de teller op vijf overwinningen en klotsen de miljoenen in de Johan Cruijff Arena tegen de plinten. Lijken de Amsterdammers langzaam maar zeker te wennen aan de zegetocht in de Champions League, in de landen om ons heen stijgt de bewondering met de week. Vooral de doelpuntenexplosie van Sébastien Haller haalt in heel Europa de ‘headlines'.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?