Feyenoord won op 13 februari vorig jaar met 0-1 bij Heerenveen in de kwartfinale van de beker. Na de wedstrijd werd nogmaals stilgestaan bij Carlo de Leeuw, die eerder die dag was overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoord won op 13 februari vorig jaar met 0-1 bij Heerenveen in de kwartfinale van de beker. Na de wedstrijd werd nogmaals stilgestaan bij Carlo de Leeuw, die eerder die dag was overleden. © Pim Ras Fotografie

Een jaar zonder Carlo de Leeuw: 'Toen ik Leroy Fer na afloop zo enorm zag huilen, hield ik het ook niet droog’

Voormalig speler en materiaalmanIn Friesland knokte Feyenoord zich op 13 februari vorig jaar naar winst in de kwartfinale van de KNVB-beker tegen Heerenveen, op de dag dat Carlo de Leeuw was gestorven. Zijn vrouw Charlotte krabbelde sindsdien overeind. ,,Er was niemand die een hekel had aan mijn man.”

  1. Karsdorp helemaal opgeleefd bij AS Roma: ‘Ik ga nu niet roepen dat ik in Oranje hoor’
    PREMIUM
    Interview

    Karsdorp helemaal opgeleefd bij AS Roma: ‘Ik ga nu niet roepen dat ik in Oranje hoor’

    Rick Karsdorp moest na een verhuurperiode bij Feyenoord terug naar AS Roma, waar hij eerder twee seizoenen lang niet aan de bak kwam. Maar plots is alles anders voor de 25-jarige rechtspoot. ,,Dat is de voetballerij", zegt de belangrijke schakel in het 3-4-3 systeem van AS Roma, de nummer drie van de Serie A. Vanavond (18.00 uur) wacht in Turijn de topper tegen nummer vier Juventus.