Elftal van de Week
Volledig scherm
Elftal van de Week © AD

El Khayati veruit het sterkst in gemiddeld elftal van de week

Het was een week van gemiddelde voetballers, liefst acht van de elf geselecteerden in het elftal van de week kregen namelijk een 7. De uitschieter van de week was Nasser El Khayati. De middenvelder van ADO Den Haag kreeg maar liefst een 8.5

 1. FC Twente slaat grote slag met contractverlenging Van Wolfswinkel, Cerny, Smal én Hilgers
  1

  FC Twente slaat grote slag met contract­ver­len­ging Van Wolfswin­kel, Cerny, Smal én Hilgers

  FC Twente heeft Ricky van Wolfswinkel, Vaclav Cerny, Gijs Smal en Mees Hilgers langer aan zich gebonden. De club uit de eredivisie lichtte de optie in de aflopende contracten van deze vier basisspelers. Spits Van Wolfswinkel en de verdedigers Smal en Hilgers liggen nu ook voor volgend seizoen vast, Cerny zelfs voor de komende twee jaar. De Tsjech is de topscorer van FC Twente in de competitie met negen doelpunten.
 2. Traditioneel relletje bij Frankrijk voor duel met Oranje, maar Mbappé zegt Griezmann wel te begrijpen

  Traditio­neel relletje bij Frankrijk voor duel met Oranje, maar Mbappé zegt Griezmann wel te begrijpen

  Na een traditioneel relletje beginnen de Franse voetballers vrijdag met een thuiswedstrijd tegen het Nederlands elftal aan een campagne die ze een derde Europese titel moet opleveren. Kylian Mbappé is de nieuwe aanvoerder van de nationale ploeg. Volgens veel Franse media valt dat bijzonder slecht bij Antoine Griezmann, die zelf aanvoerder had willen worden. Mbappé begrijpt de aanvaller van Atlético Madrid, al goed voor 117 interlands, wel.