Erik ten Hag akkoord met Manchester United: Ajax-coach heeft ook nieuwe assistenten op het oog

Erik ten Hag (52) wordt vrijwel zeker de nieuwe manager van Manchester United. De Engelse gigant heeft in hoofdlijnen een akkoord bereikt over een langdurige samenwerking met de coach van Ajax. Een complete deal wordt spoedig verwacht.

36 reacties

 • P. Miedema

  4 maanden geleden
  Succes maar ik denk van korte duur, maar voor u niet te hopen.
 • Sjef Wijns

  4 maanden geleden
  Als zijn communicatieve tekortkomingen hem maar niet zullen opbreken in dit Engels moeras, veel succes gewenst !!
 • Nagtegaal

  4 maanden geleden
  ManUnited is geen Engelse club meer, maar als coach heb je wel te dealen met de Engelse pers en supporters. Beiden zijn bikkelhard en als je je dan in Nederland beklaagde over dat Tadic door supporters van Groningen onheus werd bejegend dan krijg je het in Engeland heel lastig. Recente historie heeft bewezen dat successen met Ajax niets bewijzen. Ook vind ik Ten Hag in het Nederlands al gebrekkig communiceren, dus hoe dat straks in het Engels moet? Ik wens hem veel succes!
 • Wouter van de Vorst

  4 maanden geleden
  Ten Hag heeft bij Ajax vooral geprofiteerd van de veranderde inkoopstrategie, met meer routine in de selectie. Hij liet wel zien dat hij zijn taktiek teveel afhangen liet van "grote namen" Tadic, Blind. Geen goede teken als hij in de slangenkuil in Engeland terecht komt. Voor Ajax tijd met een nieuwe trainer verder te gaan - Heitinga met van 't Schip als ruggesteun?
 • Ad Kastelein

  4 maanden geleden
  Uitstekende trainer, als de begroting in orde is. Premier League is niet van Mickey Mouse!!! Tempo en dynamiek van n hogere orde. Blind en Gravenberch zouden dat niet -meer- aankunnen. We gaan zien of Erik z’n hach daar redt.