Erik ten Hag. Inzet: Ronaldo.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik ten Hag. Inzet: Ronaldo. © Pim Ras, Reuters

Erik ten Hag over nieuwe klus in Manchester: ‘Ronaldo is een gigant, natuurlijk wil ik hem er graag bij houden’

AfscheidsinterviewOp de dag dat de verhuiswagen voorrijdt, blikt Erik ten Hag voor het laatst als Ajax-coach terug op zijn succesjaren bij Ajax. Daarnaast kijkt de 52-jarige Tukker vooruit naar zijn monsterklus bij Manchester United. Over zijn erfenis, zijn opvolger én Cristiano Ronaldo. ,,Ik kijk ernaar uit om met zo’n gigant te werken.’’

20 reacties

 • J Siberie

  1 maand geleden
  Waarom kraken Nederlandse voetbal fans altijd hun eigen topspelers en toptrainers af? Ze kunnen een ander nooit iets gunnen.
 • Patrick Delmeer

  1 maand geleden
  Ten hag is een tactisch onbenul wat hij meerdere keren aangetoond heeft in europa
 • Erik Hoogeweij

  1 maand geleden
  Ten Hag vergeet een belangrijk ding: er is er maar een de baas bij ManU en dat is niet de trainer. Zeker niet als er zo iemand als Ronaldo rondloopt. De PL is heel wat anders dan de ED, maar daar gaat hij snel genoeg achter komen.
 • L de Vries

  1 maand geleden
  Eerste artikel in the Guardian over de steun die hij uitspreekt aan Overmars en zelfs hoopt weer met hem samen te werken. Voorproefje van als de tabloids losgaan. Ze gaan hem niet de tijd gunnen die hij nodig heeft om deze bende weer aan t voetballen te krijgen. Hij gaat HansieHansie nog missen.
 • P. Papadopoulos

  1 maand geleden
  Ik kom al 40 jaar bij m'n cluppie, heb krankzinnige dingen meegemaakt, positief en negatief, maar de aanstelling van deze clown laat al het negatieve als sneeuw voor de zon verdwijnen. Echt veel gekker kan het niet wat mij betreft. Ik mag hopen dat we de eerste 4 weken geen punt pakken, zijn we van hem heel snel af.