EPA
Volledig scherm
© EPA

‘FC Barcelona op zoek naar nieuwe trainer, Ronald Koeman moet 15 dagen wachten’

Ronald Koeman moet mogelijk nog 15 dagen wachten voordat hij meer weet over zijn toekomst als trainer van FC Barcelona. De Catalaanse televisiezender TV3 meldt dat Joan Laporta om uitstel heeft gevraagd aan Koeman. De voorzitter wil eerst verder onderhandelen met andere kandidaten, voordat hij zekerheid geeft over het lot van Koeman. 

32 reacties

 • R. Gerharts

  2 jaar geleden
  Onwaarschijnlijk hoe zo'n voorzitter denkt om te kunnen gaan met Koeman. Wetend dat Koeman de eer niet aan zichzelf zal houden, omdat hij anders de afkoopsom mis zal lopen, is dit kwalijke ventje Laporta bezig om het woord respectloos naar een compleet ander level te tillen. Wat hij in zijn soap "Hoe profileer ik Joan Laporta?" blijkbaar vergeet, is dat dit soort gedrag ook zijn uitwerking niet zal missen op de ploeg. Walgelijk gedrag.
 • Huub de Waal

  2 jaar geleden
  Als trainer behoor je beslissingen te nemen als meneer Suares het niet bevalt trap hij na wat hij wel meer is overkomen. Trainer Koeman is volgens mij een eerlijke maar harde vent ,ook al straalt hij dit niet uit. Blijf rustig wachten laat hen bloedde bij z'n onbehoorlijke behandeling na z'n staat van dienst bij deze club gefeliciteerd met zulke club bestuurders zelf niet wetend wat links /rechts is..
 • Albertus D Heijnen

  2 jaar geleden
  Schofterig om iemand zo te behandelen. Laporte wil een trainer die hij aangesteld heeft, maar weet niet zeker of hem dat gaat lukken na dit asociaal gedrag. Koeman wacht rustig af of er 7 miljoen zijn kant op komt. Inclusief de rest van de staf wordt dat ruim 10 miljoen. Benieuwd waar de club dat vandaan haalt. Mocht over 2 weken blijken dat hij toch mag blijven lekker zelf opstappen en de zaak die dan vanwege een te betalen bedrag op zijn pad komt voorleggen bij het cas.
 • dave heuting

  2 jaar geleden
  Ik zou ook 15 dagen wachten en dan lachend weg gaan met de zakken vol !!!
 • Schut

  2 jaar geleden
  Volg de onvoorspelbare lijn van Johan, ga naar Madrid en wordt kampioen