De partijen die aanwezig waren bij het kort geding: FC Utrecht de KNVB en Feyenoord.
Volledig scherm
De partijen die aanwezig waren bij het kort geding: FC Utrecht de KNVB en Feyenoord. © ANP

FC Utrecht grote verliezer in kort geding: finale play-offs zondag in de Kuip

De voorzieningenrechter van rechtbank Midden-Nederland heeft beslist dat Feyenoord - FC Utrecht gewoon op zondagmiddag om 12.15 uur in Rotterdam mag worden gespeeld. De rechter stelde FC Utrecht daarmee in het ongelijk in het kort geding dat de club tegen de KNVB had aangespannen.

51 reacties

 • A.M.J. Vogelaar

  2 maanden geleden
  de bovenste 4 clubs worden altijd al bevoordeelt
 • erik Verstraelen

  2 maanden geleden
  Voor diegene die het niet begrijpen, Feyenoord heeft als hoogst genoteerde club het thuisvoordeel. Vandaar niet de wedstrijd in Utrecht. Deze rechtszaak heeft er meer mee te maken met dat Utrecht zich nog genaaid van verleden seizoen. Zij hebben klaarblijkelijk nog steeds het gevoel dat ze Europees voetbal ontnomen word terwijl er om gevoetbald hoort te worden in de play-offs.
 • Bertus Th.

  2 maanden geleden
  Tja, zowel het songfestival als deze play-off datum staan al heel lang vast. Alleen heeft er niemand rekening mee gehouden dat uitgerekend Feyenoord deze wedstrijd zou moeten spelen. Maar wat ik niet begrijp is waarom deze wedstrijd niet is omgedraaid en in Utrecht wordt gespeeld. Stel dat Sparta deze week van Feyenoord had gewonnen, dan was vanavond de wedstrijd Utrecht-Sparta geweest en geen haan die er naar kraaide dat in Rotterdam een songfestival is.
 • Jeroen Schat

  2 maanden geleden
  Degene die deze regels heeft verzonnen moet heel snel ander werk zoeken. Het is achterlijk de datum op 1 dag vast te pinnen, waar net zo goed (lang) weekend van had kunnen staan (andere dag kan nu ook). Zodra Feyenoord door kreeg dat het in de playoffs stond had alle Nederlandse gemeentes met een goed stadion moeten rondbellen om te checken of het daar een optie was. Voelt als fraude om zo toch in de Kuip te mogen spelen voor meer publiek. Dit trucje had
 • Marco Cornelisse

  2 maanden geleden
  Wat een zielige reacties hier allemaal. Gewoon voetballen en mondjes toe. Uitspraak is gedaan. Weer nutteloos geweest allemaal had al direct naar zondag gekund 👍🏼. Succes Feyenoord en Utreg 😃
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”