Volledig scherm
Fer schiet vanaf de strafschopstip de 3-0 binnen. © BSR Agency

Fer: Tweede helft Feyenoord-onwaardig

Na een soevereine eerste helft suste Feyenoord zich na rust zelf in slaap. Het liet ADO door twee eigen doelpunten nog bijna met een punt vertrekken uit de Kuip (3-2). ‘Feyenoord-onwaardig’, aldus Leroy Fer. ,,Je kunt het zien aan de koppies, denk ik.”

,,Wat wij in de tweede helft hebben laten zien is ten eerste niet Feyenoord-waardig en ten tweede veel te makkelijk. Hoe we die doelpunten weggeven...”, zei Fer na afloop tegenover FOX Sports. ,,In de eerste helft was het redelijk tot goed, met de drie doelpunten die we maakten. In de tweede helft waren we veel te slap en dat zag je ook aan de doelpunten die we weggaven.”

Na rust liet Feyenoord het na om het duel te beslissen. ,,We kregen in de tweede helft nog twee goede kansen, die moet je ook gewoon maken. Dan voetbal je heel anders. We zullen dit zeker gaan bespreken met z’n allen.”

Bekijk hier ook de reactie van Ridgeciano Haps na de wedstrijd:

Volledig scherm
Feyenoord-ADO Den Haag Rick Karsdorp viert de 1-0 met de fans en Leroy Fer Foto ; Pim Ras © Pim Ras fotografie
  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.