Alireza Jahanbakhsh.
Volledig scherm
Alireza Jahanbakhsh. © AFP

Feyenoord heeft met Jahanbakhsh vervanger Berghuis binnen: ‘Ik had geen twijfel’

Feyenoord heeft de komst van Alireza Jahanbakhsh wereldkundig gemaakt. De 27-jarige aanvaller wordt de vervanger van aanvoerder Steven Berghuis, die vertrekt naar Ajax. Hij tekent in Rotterdam tot medio 2024 en gaat spelen met rugnummer 9.

55 reacties

 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Bij Feijenoord is het ook geen hogere wiskunde zag ik Slot zeggen tegen deze krant. Bedoeld hij de aankoop van deze speler of wat anders? Laat ik het als Rotterdammer dan maar ff uitlegheu, Berghuis verkocht voor 5 mlj. Wat happie zijn wij in Rotterdam zeg. Concreet Ajax verkocht keeper Schelpen voor dik 5.5 mlj. Wie ken/kan/kun goed rekenen? een stel afvallige oud Ajaxieden in dienst als directie van Feijenoord *Arnessen* of de huidig directie van Ajax. Oftewel Berghuis was GRATIS mannen.
 • van Ingen

  2 maanden geleden
  Is een middelmatige speler, past prima bij een middelmatig Feyenoord.
 • J.C. Phitphan

  2 maanden geleden
  @ peter stevens, Beetje simpele opmerking, wel eens van ene Zyech gehoord?? Onbetwist een van de betere in de eredivisie, en nu? Speelt meer niet dan wel, gaat in mindere mate ook op voor van de Beek, je kunt Engeland niet met Nederland vergelijken, dat zijn appels en peren, alleen het gras is daar ook groen, gewoon even afwachten voor je begint te raaskallen
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Feijenoord en geen hogere wiskunde bij aankoop van deze speler?? Ff tellen. Berghuis verkocht voor 5 mlj. Wat blij in Rotterdam zeg. De concreet, Ajax verkocht een overbodig keeper Schelpen voor dik 5.5 mlj. Wie ken nu goed rekenen... een stel afvallige oud Ajaxieden in dienst als directie van Feijenoord *Arnessen* of de huidig directie van Ajax. Of te wel Berghuis was GRATIS.
 • Marcel Van der wagt

  2 maanden geleden
  Zeer zeker niet op achteruit gegaan en een vervelend mannetje voor Feyenoord minder, mits deze knap ook ster allures gaat vertonen 🤔
 1. Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

  Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

  Een dag nadat de pikante transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax officieel bekend werd gemaakt, heeft de Rotterdamse club zijn rugnummer 10 weggegeven. Op de social media van de club wordt nog één laatste knipoog gedaan naar de buitenspeler die vertrekt naar de grote rivaal. Via een video op de social media-kanalen van Feyenoord is te zien dat Orkun Kökçü in de groepsapp bekend maakt de nieuwe nummer 10 te zijn.