Volledig scherm
Patrick Lodewijks, links. © pro shots

Feyenoord in rouw na overlijden vrouw Lodewijks

Feyenoord is vandaag in diepe rouw na het overlijden van Yvonne Lodewijks, de vrouw van keeperstrainer en beloftencoach Patrick Lodewijks. Ze verongelukte vanochtend bij een zware aanrijding op de A2 bij Eindhoven.

Feyenoord gelaste vanochtend de training af, toen het trieste nieuws bekend werd. De eerstvolgende wedstrijd van de Rotterdammers is op zondag 10 mei, thuis tegen Vitesse. In pricipe hervat de selectie van Feyenoord morgenvroeg de training, meldt de club op zijn website. 

Bij het ongeluk op de A2 viel één dode en drie gewonden. Zeker twee auto's en een vrachtwagen raakten bij het ongeluk betrokken. Een traumahelikopter landde midden op de snelweg om hulp te verlenen.

De club wenst Patrick, hun dochters en al hun naasten ontzettend veel kracht en sterkte bij het dragen van dit grote verlies, meldt Feyenoord op zijn website. Ook PSV, waar Lodewijks jarenlang actief was, staat stil bij het overlijden van Yvonne Lodewijks.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement