Feyenoord Onder 19 na spektakelstuk ronde verder in Youth League

VideoNa een zwaar bevochten overwinning in de Youth League tegen Napoli (4-3) heeft Feyenoord Onder 19 vanmiddag de volgende ronde bereikt. 

De Rotterdammers stonden lange tijd met 3-1 voor, maar moesten in de slotfase toch twee Italiaanse goals toestaan. Een benutte strafschop diep in blessuretijd was uiteindelijk voldoende om ook na de winter in actie te komen in de Baby Champions League.

Feyenoord Onder 19 plaatst zich na de zege als tweede voor een vervolg van de Youth League, de zogenaamde play-offs van het prestigieuze Europese jeugdtoernooi. De winnaar van die dubbel plaatst zich voor de knock-outfase.

Feyenoord had aan een punt voldoende, maar daar zag het na een snelle goal van Napoli niet naar uit. Daarna herstelden de Rotterdammers zich met drie goals (twee van Kökcü en één van Geertruida). Maar in het laatste kwart poetste Napoli de achterstand toch weer weg. Diep in blessuretijd maakte El Bouchataoui vanaf de stip aan alle  onzekerheid een einde. 

Maandag hoort Feyenoord welke club het treft. Het duel, één (uit)wedstrijd, staat gepland voor dinsdag 6 of woensdag 7 februari.

Volledig scherm
Orkun Kokcu (rechts) maakt de 3-1 tegen Napoli. © Pro Shots
Volledig scherm
Feyenoord Onder 19. © Pro Shots