Volledig scherm
© ANP

Feyenoord vindt ballengooier en denkt na over maatregel

Feyenoord heeft de supporter die vorige week een bal in het veld gooide tijdens een aanval van PSV gevonden. De fan was gisteren voor het duel met VVV-Venlo ook in het stadion en werd op basis van camerabeelden herkend.

Feyenoord laat zich nog niet uit over een eventuele straf en zal eerst een gesprek aanknopen met de supporter. Feyenoord geeft hiermee gevolg aan de richtlijnen van de KNVB, in het geval van een verstoring van een wedstrijd.

Vanwege de tweede bal in het veld legde scheidsrechter Serdar Gözübüyük het spel stil waardoor een kansrijke poging van PSV teniet ging. Feyenoord won de topper tegen PSV uiteindelijk met 2-1.

  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.