Volledig scherm
© ANP

Feyenoord vindt ballengooier en denkt na over maatregel

Feyenoord heeft de supporter die vorige week een bal in het veld gooide tijdens een aanval van PSV gevonden. De fan was gisteren voor het duel met VVV-Venlo ook in het stadion en werd op basis van camerabeelden herkend.

Feyenoord laat zich nog niet uit over een eventuele straf en zal eerst een gesprek aanknopen met de supporter. Feyenoord geeft hiermee gevolg aan de richtlijnen van de KNVB, in het geval van een verstoring van een wedstrijd.

Vanwege de tweede bal in het veld legde scheidsrechter Serdar Gözübüyük het spel stil waardoor een kansrijke poging van PSV teniet ging. Feyenoord won de topper tegen PSV uiteindelijk met 2-1.

  1. Nacompetitie is een kerkhof voor eredivisieclubs
    PREMIUM
    Play-offs

    Nacompeti­tie is een kerkhof voor eredivisie­clubs

    De Graafschap en Excelsior ontliepen rechtstreekse degradatie, maar kijk niet gek op als vanavond het doek alsnog valt in de play-offs. Slechts twee eredivisionisten lukte het de laatste vijf jaar om zich via de nacompetitie te handhaven. Het is ook nog het laatste jaar dat er twee eredivisieclubs in de nacompetitie terecht komen. Vanaf volgend seizoen degraderen de nummer 17 en 18 namelijk rechtstreeks naar de eerste divisie.