Feyenoord zet streep door alle bouwplannen nieuw stadion: ‘We moeten verder’

update/met videoFeyenoord zet een streep door alle bouwprojecten voor een stadion. Uit onderzoek is gebleken dat geen van de opties (nieuwbouw of vernieuwbouw) momenteel betaalbaar is. De Kuip krijgt een opknapbeurt en zal voor een lange termijn dienst blijven doen als voetbalstadion.

81 reacties

 • Marty Bolluyt

  5 maanden geleden
  Plat met die hap! En zet dan een replica neer gemaakt van de meest duurzame materialen die er momenteel voorhanden zijn. 25% groter dan het origineel, maar dan als een exacte kopie. Vol krijgen we hem elke week, dat wordt keer op keer bewezen. Kwaliteit omhoog, inkomsten omhoog, meer evenementen en een geduchte concurrent van de galmtent in 020. Dezelfde sfeer, dezelfde cultuur met dezelfde uitstraling, maar dan met 25K meer toeschouwers. Alle partijen blij, maar vooral de fans.
 • Henny Wensveen

  5 maanden geleden
  Geen daden maar woorden. Al een tiental jaren van toepassing op de club en de supporters. Lees de vermogende supporters. Mensen worden niet rijk door geld weg te geven dus die rijkaards gaan hun centjes echt niet in de club steken. Die nieuwe kuip aan de Maas. Het was een mooi fata morgana.
 • Anita Pak

  5 maanden geleden
  De Kuip is een stadion met veel emoties en sentiment . Dat geldt ook voor mij. Maar ik denk niet dat dit de juiste keuze is Feyenoord heeft een nieuw stadion nodig om zich als club te ontwikkelen. De Kuip volledig renoveren gaat ook een aardige duit kosten. Nu hangt het met pleisters aan elkaar hoe sfeervol ook. Jammer dat er zoveel tijd verloren is gegaan. De toekomst zal leren hoe het zal gaan.
 • De Groot

  5 maanden geleden
  Klopt helemaal joop de westlander als je sneller waren geweest had het er gestaan en 3x goedkoper laat een andere party het bouwen en feyenoord huren gemeente zou Ik doen en later feyenoord laten kopen
 • Joop de Westlander

  5 maanden geleden
  Het zal wel hogere psychologie zijn.... Veel mensen lezen hier dat er geen nieuw stadion komt. Maar er is toch ook echt besloten om geen herbouw van de kuip te doen. Sterker nog, het is weer doorgerekend en nieuwbouw is nog steeds de beste optie. Maar een aantal mensen wil dat niet lezen en lezen dat dus ook niet. Zogenaamde tegenstanders willen nu hun gelijk halen. Men vergeet dat als men dit niet had tegengehouden, het nieuwe stadion er allang voor zeg de helft van de prijs er had gestaan.