Volledig scherm
© EPA

Feyenoord ziet af van ADO-spits Kramer

Feyenoord klopte aan bij Michiel Kramer, maar de kans dat de spits nog naar de Kuip zal verhuizen is minimaal. Technisch directeur Martin van Geel informeerde bij de clubtopscorer van ADO Den Haag.

,,Ze wilden mij in eerste instantie wel halen, maar uiteindelijk bleken ze toch niet allemaal overtuigd,'' zegt Kramer. ,,Nou, dat zien ze dus verkeerd in de Kuip.''

ADO Den Haag wil de spits best verkopen, ook al omdat de aanvaller zijn nog een jaar doorlopende contract niet wil verlengen. Maar de aanvalsleider in de uitverkoop doen, is volgens de beleidsbepalers in Den Haag niet aan de orde. FC Astana en ADO Den Haag waren al rond over de transfersom van 2,4 miljoen, maar Kramer zag een vertrek naar Kazachstan niet zitten.

Feyenoord zoekt nog naar een versterking in de aanvalslinie om het chronische gebrek aan scorend vermogen op te lossen. Kramer werd voor de winterstop een paar keer bekeken door de toenmalige trainer Fred Rutten en die was wel enthousiast. Intern bleek echter toch lang niet iedereen overtuigd van de kwaliteiten van de boomlange spits. ,,Heel jammer, het gaat 'm niet worden," meent Kramer, die afgelopen seizoen zeventien keer scoorde voor ADO. ,,Ik ben ervan overtuigd dat ik die bij elke andere club ook kan maken."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement