Feyenoorder Matthijs de Jong zit op een cruise bij Spitsbergen en vaart vandaag naar de Noordpoolcirkel. Maar ijsschotsen, walrussen of walvissen, zijn Feyenoord-shirt moest aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoorder Matthijs de Jong zit op een cruise bij Spitsbergen en vaart vandaag naar de Noordpoolcirkel. Maar ijsschotsen, walrussen of walvissen, zijn Feyenoord-shirt moest aan. © Eigen foto.

Feyenoorders zijn écht overal op de wereld en ze vinden altijd een plekje om de finale te zien

Het kan drie uur ’s nachts zijn in China, ’s avonds laat in een beveiligde compound in Somalië of juist ’s ochtends vroeg in de VS. Het kan op een Noors booreiland zijn of op een cruiseschip bij Spitsbergen. Een ding is zeker: voor deze Feyenoorders is niets sterker dan dat ene woord.

  1. Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit
    PREMIUM

    Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit

    De matzwarte spelersbus van Feyenoord draait het terrein af. De selectie vertrekt dinsdagochtend vanaf Trainingscomplex 1908 richting Rotterdam The Hague Airport. Waar de dijk achter het complex vaak volstaat met supporters, bleef het nu angstvallig leeg. Eén supporter trotseert het wisselvallige weer wél: Vincent Flach (33) moedigt de vertrekkende spelers aan op weg naar hun Conference League-finale.