Mickaël Tirpan.
Volledig scherm
PREMIUM
Mickaël Tirpan. © Annemiek Mommers

Fortuna-speler Tirpan zorgt voor zijn vrouw (27) met MS: ‘Wij zitten als 80-jarigen nog steeds samen op de crossmotor’

Mooie auto’s, dure kleding: daar was Fortuna Sittard-speler Mickaël Tirpan ooit best gevoelig voor. Maar die tijden zijn voorbij, sinds zijn vrouw Avelien de bikkelharde diagnose MS kreeg. Een verhaal over relativering, pijn, en een onvoorwaardelijk geloof in een mooie toekomst met elkaar. ,,Wij zitten als 80-jarigen nog steeds samen op de crossmotor.”

14 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Wauw! Dat dit soort mannen nog bestaan! Echt mooi! Ik hoop dat ze oud worden samen❤❤ Ik mocht dat helaas niet meemaken. Ik heb de neurologische aandoening ADCA. Mijn ex-man droomde van de vrijheid en daar heeft hij na 26 jaar ook voor gekozen. Ik gun deze mensen alle geluk en liefde van de wereld! ❤❤ Rowenda Seijner
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Het komt helemaal goed met deze mensen.
 • Roy Alphenaar

  1 maand geleden
  Je kan veel zeggen over zo,n jongen maar de jongen kent wel het woordje tevreden en houden van.Ik hoop diep vanuit mijn hart dat het ze gaat lukken .
 • Remco Blom

  1 maand geleden
  Een werkelijk prachtig maar ook bedroevend artikel. Het zal niet meevallen om profvoetballer en mantelzorger te zijn. Ik hoop dat zij de hulp krijgen die ze nodig hebben. Ik hoop dat elke profvoetballer die nu meer bezig is met geld en materiële spullen dit ook leest. Geniet elke dag van de mooie dingen, het mooie wat voetbal en het leven kunnen brengen. Denk na over je sportieve belangen en minder over geld!
 • Aaldering

  1 maand geleden
  Woorden schieten te kort voor dit mooie mens.....