Volledig scherm
Pierre van Hooijdonk zaterdag langs de lijn bij Madese Boys - NAC, waar zijn zoon Sydney de vijfde goal maakte. © Proshots

Foutje: Pierre van Hooijdonk blij met 'zijn' eerste goal

Zal je altijd zien: maak je net je eerste doelpunt in het eerste van NAC, gaat nog alle aandacht uit naar je vader. Sydney van Hooijdonk was gisteren doelpuntenmaker, maar de app Livescore kende de goal doodleuk toe aan vader Pierre. 

In de app Livescore zijn de uitslagen van alle wedstrijden te checken, zo ook die van het oefenduel tussen Madese Boys en NAC. Fans die de eindstand en doelpuntenmakers wilden checken, stuitten zaterdag op een 'klein foutje'. De 0-5 van NAC werd namelijk toegekend aan Pierre van Hooijdonk. Uiteraard was het zoon Sydney die verantwoordelijk was voor dat doelpunt. 

Vader Pierre kon er wel om lachen en deelde het foutje op Twitter. ,,Blij met mijn eerste goal in de voorbereiding", schreef hij erbij. Inmiddels heeft de app het foutje aangepast en staat alleen de achternaam van de doelpuntenmaker genoteerd. 

Volledig scherm
Sydney van Hooijdonk was verantwoordelijk voor de 0-5 bij Madese Boys - NAC. Zijn eerste goal in de hoofdmacht van NAC. © Proshots