Volledig scherm
© BSR Agency

Fraaie beelden uit Leeuwarden: 93-jarige supporter bedankt zijn Cambuur-helden

SC Cambuur liep vrijdagavond de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie mis, maar de 4-0 zege op Excelsior leidde wel tot grote vreugde bij een zeer bijzondere fan. De man mocht na afloop zijn helden toespreken in de kleedkamer.

De Leeuwarders moesten vrijdag hopen op puntenverlies van koploper NAC Breda, maar dat kwam er niet, waardoor . Desondanks had superfan Alexander Jansen genoten van de wedstrijd. De 93-jarige (!) man is de oudste persoon seizoenkaarthouder van de club, en dus vroeg trainer Henk de Jong hem na afloop van de overwinning om zijn favorieten toe te spreken.

  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.