Volledig scherm
Bondscoach Ronald Koeman © ANP

Geen publiek bij training Oranje na schietpartij in Utrecht

De KNVB heeft na overleg met de politie besloten om vanmiddag geen publiek toe te laten bij de training van het Nederlands elftal in Zeist. De aanleiding is de schietpartij in een tram in Utrecht van vanochtend.

Bij de schietpartij zijn zeker drie doden en negen gewonden gevallen. Voor de training hadden zich ruim achthonderd mensen aangemeld, zo geeft de KNVB aan.

Oranje is in voorbereiding op twee EK-kwalificatiewedstrijden. Donderdag neemt Nederland het in de Kuip op tegen Wit-Rusland en zondag ontvangt Oranje Duitsland in de Johan Cruijff Arena.

  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.