Magnus Mattson opent de score in Tilburg.
Volledig scherm
Magnus Mattson opent de score in Tilburg. © Pro Shots / Marcel van Dorst
Willem II WIL
0
EINDE
1
NEC NEC
 • Magnus Mattsson Goal 38'

Geplaagd Willem II kan ook tegen NEC de vrije val niet stoppen

Voor weinig clubs zal de winterstop zo gelegen komen als voor Willem II. Na een goede competitiestart raakt de ploeg van Fred Grim de kluts totaal kwijt. De Tricolores sloten het jaar af met een verliesbeurt tegen NEC (0-1), de achtste competitienederlaag op rij en de elfde wedstrijd van een reeks zonder overwinningen.

 1. Column Willem van Hanegem | Erik ten Hag hoeft zich toch niet zo piepklein te maken, waarom zo nederig?
  PREMIUM

  Column Willem van Hanegem | Erik ten Hag hoeft zich toch niet zo piepklein te maken, waarom zo nederig?

  Columnist Willem van Hanegem vond het ‘overdreven’ dat Erik ten Hag de tegenstander in de FA Cup-finale, Manchester City, de beste club ter wereld noemde. ,,Hij verliest van Manchester City omdat keeper David de Gea weer eens blundert.” De Kromme gaat in zijn wekelijkse column ook in op de ‘slechtste penaltyserie ooit in Nederland’ en de ‘draaiende’ Erwin van de Looi bij ESPN over Mitchel Bakker.
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?