Volledig scherm
© pro shots

Go Ahead haalt vaste waarde van jeugdelftallen Oranje

Go Ahead Eagles heeft de 19-jarige Robin van der Meer aangetrokken. De linkercentrale verdediger komt over van de A1 van ADO Den Haag. Hij tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

De speler was vorige week op stage in Deventer en maakte een goede indruk. Van der Meer, een zeer snelle, sterke en ambitieuze jongen, was afgelopen seizoen aanvoerder van ADO Den Haag A1 en speelde ook 15 wedstrijden in de beloften van die club, waar hij al vanaf 2007 in de opleiding zat. Hij is een vaste waarde voor de jeugdteams van Oranje, hij zat al bij de selecties onder -16, -17 en -18.

Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy is blij met de aanwinst: 'De komst van Robin past precies in het beleid van onze club jonge, talentvolle en gretige jongens een podium te bieden en de kans te geven op een mooie groei.' Van der Meer tekent voor twee jaar bij GA Eagles, met de optie voor nog een jaar.

  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Heracles AlmeloHER
away logo