Mohamed Ihattaren.
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren. © Pro Shots / Toon Dompeling

Goal Mohamed Ihattaren maakt veel los: ‘Met de juiste mensen om je heen kun je alles bereiken’

Mohamed Ihattaren heeft weinig tijd nodig gehad om zijn stempel te drukken tijdens zijn basisdebuut voor Jong Ajax. Coach John Heitinga liet Ihattaren starten in het duel met TOP Oss en werd direct beloond voor het vertrouwen. Kort voor rust tekende hij voor zijn eerste assist sinds zijn rentree, terwijl hij na de onderbreking ook zijn eerste treffer maakte (zie video hieronder). Jong Ajax won met 4-1.

29 reacties

 • Jan Cauberg

  6 maanden geleden
  Klopt helemaal deze titel. Alleen kan hij het helaas niet. Dit zijn mensen die de oplossingen altijd buiten zichzelf zoeken en anderen altijd de schuld geven.
 • Damin Bouzian

  6 maanden geleden
  Mooi om te zien dat hij zijn talent ondersteunt met hard werken om weer op niveau te komen. Hopelijk heeft hij nu de stap gemaakt in zijn leven om een andere coping stijl te ontwikkelen voor toekomstige hobbels. Met het verlies van zijn vader moest hij opeens vanuit rouw alles zelf oplossen en dat geeft vaak problemen ook bij volwassenen. Dus zet hem op, jongen. Het leven is vallen en opstaan.
 • Onno Prins

  6 maanden geleden
  mo ik hoop dat je de juiste motivatie gevonden hebt … ik kijk uit naar je voetbalmagie … een Feijenoorder
 • J. Linckens

  6 maanden geleden
  Wanneer gaat iemand hem eens vertellen dat die gast steeds in de slachtofferrol kruipt? Gebrek aan nemen van eigen verantwoordelijkheid. Staaltje van die vos, haren en streken. Sterkte.
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Men Dap Meppel Ach voor zo lang het duurt. De juiste mensen van nu, zijn de verkeerde mensen van morgen.