Volledig scherm
Arnaut Danjuma Groeneveld. © BELGA

Groeneveld uit roulatie met enkelblessure

Arnaut Danjuma Groeneveld kampt met een enkelblessure. De aanvaller van Club Brugge werd vrijdag al in de rust van het duel tegen Waasland-Beveren (1-1) gewisseld.

Groeneveld keerde eigenlijk al geblesseerd terug van de interlands met Oranje tegen Duitsland (3-0) en België (1-1). ,,We twijfelden al of hij wel kon starten”, vertelde zijn trainer Ivan Leko. ,,Maar in de eerste helft kreeg hij weer last. Na de rust kon hij echt niet meer verder.”

Het is nog niet bekend hoelang Groeneveld uit de roulatie is. De aanvaller debuteerde voor Oranje als invaller in het duel met de Duitsers. Tegen België mocht hij beginnen en tekende hij voor de gelijkmaker.

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”