Volledig scherm

Guidetti geraakt: Hoop dat mij dit ooit vergeven wordt

Met het hoofd omlaag en op zachte toon bood John Guidetti vandaag excuses aan voor zijn rode kaart in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

'Ik heb iedereen laten zitten, de ploeg en de supporters. Ongelooflijk. Dit is waarschijnlijk een van de slechtste momenten uit mijn leven', aldus de Zweedse spits van Feyenoord.

Guidetti kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart omdat hij zijn shirt uittrok nadat hij een strafschop had benut.

Guidetti: 'Ik weet niet wat er gebeurde, de emoties namen bezit van me. Hier moet ik van leren, dit mag ook niet gebeuren als je 19 jaar bent. Ik wil aan iedereen mijn excuses aanbieden, ook aan de trainer. Hopelijk kan hij me dit op een dag vergeven. Het gaat namelijk niet om Guidetti, maar om Feyenoord.'

  1. FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt per direct afscheid van commercieel directeur Robbert Klaver. Hij verschilde met de rest van de clubleiding van mening over het toekomstige beleid op commercieel gebied. ,,Iedereen weet dat wij op dat vlak een stevige uitdaging hebben", zegt algemeen directeur Wouter Gudde. ,,Over de manier waarop we die uitdaging willen aangaan, kwamen we niet op één lijn. De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden."