Volledig scherm
Rigdeciano Haps, Yassin Ayoub en Jeremiah St. Juste betreden het veld voor de eerste training van Feyenoord. © Pim Ras Fotografie

Haps na weken weer op trainingsveld Feyenoord

Ridgeciano Haps kan stilaan aan een rentree bij Feyenoord gaan denken. De 25-jarige linksback liet zich na een wekenlange absentie buiten weer zien op het trainingsveld. 

Haps had sinds begin dit seizoen last van een beenblessure en kwam daardoor nog geen minuut in actie voor de Rotterdamse ploeg. Hij deed samen met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke een aantal oefeningen, zowel met als zonder bal. Het is nog niet bekend wanneer hij weer in wedstrijden in actie kan komen.

Volledig scherm
Ridgeciano Haps, Yassin Ayoub en Kenneth Vermeer op de tribune. © Pim Ras Fotografie
  1. Van der Gragt is er eindelijk weer bij: ‘Mentaal was het zwaar’

    Van der Gragt is er eindelijk weer bij: ‘Mentaal was het zwaar’

    Stefanie van der Gragt heeft bij FC Barcelona vrijwel het gehele seizoen geworsteld met blessures. Een kleine drie weken voor de start van het WK meldde de verdedigster zich echter fit en uitgerust bij de selectie van de Nederlandse voetbalsters. ,,Zo, het mocht even duren, maar gelukkig ben ik er weer'', zegt Van der Gragt met opluchting in haar stem. ,,In de aanloop naar het laatste EK was ik bijna het hele seizoen geblesseerd, maar toen pakten we wel de Europese titel. Laten we hopen dat het nu weer zo gaat.”