Dusan Tadic.
Volledig scherm
PREMIUM
Dusan Tadic. © Pim Ras

Het grootste gevaar voor Ajax is een vertrek van Marc Overmars naar Newcastle United

Columnist Hugo Borst vindt het voetbal van Ajax ongelooflijk knap, maar ziet ook dat er een donkere wolk is die boven de club is komen te hangen.

6 reacties

 • Jan Pieter Groeneveld

  1 jaar geleden
  Het heeft al 3/4 jaar geduurd voordat een ieder in Amsterdam hem in zijn soort Nederlands ongeveer kon verstaan. Dat gaat in Noord Engeland tenminste 1 1/2 jaar duren en dan is het niet meer dan onverstaanbaar soort steenkolen Engels dat hij dan brabbelt. Voor die tijd is hij al ontslagen.
 • Bert Bouwhuis

  1 jaar geleden
  De jeugdopleiding van Ajax heeft van alle clubs de meeste spelers (81) 'afgeleverd' in Europese competities is het evident dat ook de besten van dit elftal binnenkort zullen vertrekken. Het zijn profs, hun pensioenleeftijd komt eerder dan bij andere werknemers en dus moeten ze hun kansen pakken. Dat die kansen zelden of nooit in Nederland liggen is helder, daarvoor is onze competitie (en het geld dat daarin omgaat) te klein. Ajax komt er wel weer bovenop. Zoals altijd. Maar dat is logisch. ;-)
 • L de Vries

  1 jaar geleden
  Tenzij je geeft om nog meer poen (dan je al hebt) ipv je reputatie. Met een beetje geluk degradeert Newcastle. Overmars kan beter wachten op Arsenal en Ten Hag moet sowieso even wachten, er komen veel mooiere clubs aan voor hem.
 • Cees Nijland

  1 jaar geleden
  Hans, westerse waarde: stelen (crime rate Saudi ia velen male lager dan NL, Drugs (er is bijna geen drugs in Saudi, Veiligheid , Saudi is velen malen veiliger dan Nederland. Niet alle lamden zitten op deze 'Westerse Waarden' te wachten Cees Nijland
 • luuk denekamp

  1 jaar geleden
  Ja als Ten Hag Overmars weggaan zullen er wel spelers mee gaan. Dat is het nadeel van succes. Daarom snap ik niet dat mensen zeggen dat Ajax jaren kampioen gaat worden. Kan zo weer omslaan. Gewoon genieten van dit Ajax. Na jaren 70, 95, 2019 nu weer een pracht elftal. Maar er komen ook weer mindere tijden dat is normaal.