Dusan Tadic.
Volledig scherm
PREMIUM
Dusan Tadic. © Pim Ras

Het grootste gevaar voor Ajax is een vertrek van Marc Overmars naar Newcastle United

Columnist Hugo Borst vindt het voetbal van Ajax ongelooflijk knap, maar ziet ook dat er een donkere wolk is die boven de club is komen te hangen.

7 reacties

 • Jan Pieter Groeneveld

  1 maand geleden
  Het heeft al 3/4 jaar geduurd voordat een ieder in Amsterdam hem in zijn soort Nederlands ongeveer kon verstaan. Dat gaat in Noord Engeland tenminste 1 1/2 jaar duren en dan is het niet meer dan onverstaanbaar soort steenkolen Engels dat hij dan brabbelt. Voor die tijd is hij al ontslagen.
 • Bert Bouwhuis

  1 maand geleden
  De jeugdopleiding van Ajax heeft van alle clubs de meeste spelers (81) 'afgeleverd' in Europese competities is het evident dat ook de besten van dit elftal binnenkort zullen vertrekken. Het zijn profs, hun pensioenleeftijd komt eerder dan bij andere werknemers en dus moeten ze hun kansen pakken. Dat die kansen zelden of nooit in Nederland liggen is helder, daarvoor is onze competitie (en het geld dat daarin omgaat) te klein. Ajax komt er wel weer bovenop. Zoals altijd. Maar dat is logisch. ;-)
 • L de Vries

  1 maand geleden
  Tenzij je geeft om nog meer poen (dan je al hebt) ipv je reputatie. Met een beetje geluk degradeert Newcastle. Overmars kan beter wachten op Arsenal en Ten Hag moet sowieso even wachten, er komen veel mooiere clubs aan voor hem.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Hans, westerse waarde: stelen (crime rate Saudi ia velen male lager dan NL, Drugs (er is bijna geen drugs in Saudi, Veiligheid , Saudi is velen malen veiliger dan Nederland. Niet alle lamden zitten op deze 'Westerse Waarden' te wachten Cees Nijland
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Met een beetje fatsoen zou je daar niet heen willen. Een club gefinancierd door lui die alle normen en waarden van de westerse wereld aan hun sandalen lappen. Newcastle United, waar gaat het over. Hans Hogebrug