Steven Berghuis
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Berghuis © Pim Ras Fotografie

Het kwartje bij Berghuis is gevallen

In de aanloop naar het duel met PSV kijkt iedereen bij Feyenoord naar topscorer Steven Berghuis (26), die op het trainingveld zelfs even slaags raakte met teamgenoot Sven van Beek. ,,We moeten onszelf niet de put in praten.''

 1. Marco van Basten en Ruud Gullit halen opnieuw uit naar Virgil van Dijk: ‘Kom op nou, je bent zo groot en goed’
  met video's

  Marco van Basten en Ruud Gullit halen opnieuw uit naar Virgil van Dijk: ‘Kom op nou, je bent zo groot en goed’

  Oranje-captain Virgil van Dijk heeft na de 3-0 zege van Oranje op Gibraltar wederom stevige kritiek gekregen van Marco van Basten en Ruud Gullit. De twee voormalige Oranje-internationals vinden dat Van Dijk onvoldoende leiding geeft aan het elftal en dat er daardoor met name tegen Frankrijk (4-0 nederlaag) te veel onzekerheid ontstond in de achterhoede van het Nederlands elftal.
 2. 
Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’
  PREMIUM

  Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’

  Het Europese topvoetbal zoals we dat kennen, gaat in de komende jaren onvermijdelijk veranderen. Maar welke kant gaat het op? In de serie ‘Oliesjeiks en Super Leagues’ schetst AD Sportwereld de gevaren én de kansen. Vandaag deel 2, met Bernd Reichart, de grote man achter de Super League 2.0. ,,De Super League zoals die nú op tafel ligt, wordt juist een open competitie voor zestig tot tachtig Europese clubs.”