Volledig scherm
© Pim Ras Fotiografie

Huldiging Ajax live op onze site en app

Landskampioen en bekerwinnaar Ajax wordt donderdagmiddag gehuldigd op het Museumplein in Amsterdam. De hommage van de fans aan het team van Erik ten Hag is vanaf 14.30 uur live te volgen op deze site.

Presentator Manuel Venderbos praat voorafgaand aan de huldiging met onze Ajaxverslaggever Daniël Dwarswaard en Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van het Parool en Ajaxfan. Ook wordt er geschakeld met verslaggever Jelle Akerboom, die tussen de voetbalfans op het Museumplein staat.

Kort voor 16.00 schakelen we naar de livestream van de huldiging op het podium. De huldiging wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam.

Mis niets van de huldiging in onze app:

Volledig scherm
© SCS/Sander Chamid
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
 1. Moniz keihard: ‘We hebben ons schandalig gepresenteerd’
  Degradatie Excelsior

  Moniz keihard: ‘We hebben ons schandalig gepresen­teerd’

  Interim-coach Ricardo Moniz trok zich de degradatie van Excelsior behoorlijk aan. De Rotterdammer trad begin april aan als opvolger van de opgestapte Adrie Poldervaart. Moniz ging vol energie van start op Woudestein, maar kwam bedrogen uit. De ontoereikende remise op eigen veld in de return van de play-offs tegen tien man van RKC Waalwijk (1-1) betekende het einde van Excelsior in de eredivisie en waarschijnlijk ook van het dienstverband van Moniz bij de Rotterdamse club.
 2. Oud-speler Usta nieuwe trainer MVV, Elsen technisch directeur

  Oud-spe­ler Usta nieuwe trainer MVV, Elsen technisch directeur

  Fuat Usta gaat aan de slag als hoofdtrainer van MVV Maastricht. De 46-jarige ex-prof van onder meer MVV, Fortuna Sittard, SC Cambuur, Sparta Rotterdam en Besiktas neemt de plaats in van Ron Elsen, die ruim vijf jaar als coach fungeerde van de Limburgse eerstedivisieclub. Hij gaat, als de onderhandelingen helemaal zijn afgerond, verder als technisch directeur bij MVV. Elsen (53) is al dertig jaar in dienst van de Limburgse club.