Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Borst. © AD

Huntelaar hunkert verschrikkelijk naar die landstitel

ColumnColumnist Hugo Borst genoot zaterdagavond van de invalbeurt van Klaas-Jan Huntelaar tegen FC Groningen. “Klaas-Jan Huntelaar, een grote meneer in het Nederlandse voetbal, werd nog nooit landskampioen. Vandaar die geilheid, die honger.”

Die Huntelaar hé. Tegen FC Groningen. De invalbeurt van het seizoen. Toch? Je zag het aan zijn kop bij de wissel. Huntelaar kon niet wachten. Hij wilde die lijn over. D’rin. D’rop. D’rover. Hij gooide er wat speeksel uit. Kan-ie zo mooi. De lippen gaan amper open. Het zijn tufjes, geen klodders.

  1. Moniz keihard: ‘We hebben ons schandalig gepresenteerd’
    Degradatie Excelsior

    Moniz keihard: ‘We hebben ons schandalig gepresen­teerd’

    Interim-coach Ricardo Moniz trok zich de degradatie van Excelsior behoorlijk aan. De Rotterdammer trad begin april aan als opvolger van de opgestapte Adrie Poldervaart. Moniz ging vol energie van start op Woudestein, maar kwam bedrogen uit. De ontoereikende remise op eigen veld in de return van de play-offs tegen tien man van RKC Waalwijk (1-1) betekende het einde van Excelsior in de eredivisie en waarschijnlijk ook van het dienstverband van Moniz bij de Rotterdamse club.