Arne Slot kust de kampioensschaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Arne Slot kust de kampioensschaal. © Pim Ras Fotografie

‘Ik blijf’ van Arne Slot geeft Feyenoord voorsprong op Ajax en PSV: ‘Nooit onderhandeld met welke club dan ook’

Arne Slot hield bijna twee weken alle scenario’s open, maar verraste door bekend te maken dat hij gewoon in de Kuip blijft. Niet omdat Tottenham Hotspur hem niet kon losweken, maar omdat hij verder wil bij Feyenoord.

11 reacties

 • Donald Hoogeweg

  1 week geleden
  Slot ziet er palingglad uit en heeft t goed gespeeld.Een salarisverhoging had natuurlijk gekoppeld moeten worden aan bereiken knockout fase CL.Voor gladde palingen en mooipraters is eigenlijk nooit plaats geweest in Rdam.Nog 1 jaar bij F. voor gladdakker Slot en dan laat ie alsnog F. gedesillusioneerd achter.Beetje Ten Hag/ Ajax. F. had m moeten laten gaan voor 7 milj.En lekker door voetballen in Zuid zonder hem.Maar dat had wel wat moed van het bestuur gevraagd.Het legioen had t prima gevonden.
 • john mulder

  1 week geleden
  Ach straks zeurende spelers die meer geld willen ontvangen omdat de trainer maar liefst 4 miljoen gaat verdienen per jaar en een premie van 1 miljoen heeft ontvangen .En wat krijgen wij ????
 • Philip

  1 week geleden
  Tijd om het contract van Te Kloese op te waarderen. Deze man is goud waard voor de club.
 • Ad Okkerse

  1 week geleden
  Geweldig nieuws voor Feyenoord. Een nieuw kampioenschap is zeker mogelijk. Nu is de club in staat om aan te haken bij ajax en zelfs erover lijkt een optie. Geweldig voor Feyenoord, maar ook zeker heel goed voor het Nederlands voetbal en de eredivisie.
 • Dick van Dijk

  1 week geleden
  ❤🤍 IK HEB ER NÓÓIT AAN GETWIJFELD ,ARNE BLIJFT NOG ZEKER EÉN SEIZOEN 👍 ❤🤍groeten uit Rotterdam. Landskampioen 2023 ⚽️🏆
 1. AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

  AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs, die vandaag starten, bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Eindhoven, Alkmaar, Rotterdam, Amsterdam