Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

‘Ik had dat diepe dal misschien wel nodig’

Memphis DepayMemphis Depay (25) presenteert vandaag zijn biografie Heart of a Lion, een openhartig boek over zijn leven en zijn drijfveren. AD Sportwereld sprak alvast met de Oranje-international. Een monoloog.

Door Sjoerd Mossou

,,Op mijn sociale media laat ik verschillende kanten van mezelf zien, maar dat is vaak maar een klein deeltje van wie ik ben. Ik ben een creatief persoon. Ik vind het leuk om aparte dingen te plaatsen, om mensen te prikkelen. Iets grappigs of juist een meer serieuze gedachte.

  1. De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitterende foto's

    De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitteren­de foto's

    PSV maakte gisteren bekend dat Ibrahim Afellay vertrekt uit Eindhoven. De 34-jarige Utrechter maakte het afgelopen seizoen zijn rentree, na jaren vol blessureleed. Hij bleef het afgelopen voetbaljaar steken op slechts drie competitiewedstrijden. Afellay denkt dat zijn loopbaan er nog niet op zit en onderzoekt de komende weken of hij bij een andere club aan de slag moet gaan of dreigt het einde van een mooie carrière, die hem via PSV langs FC Barcelona, Olympiakos, Schalke 04, Stoke City en 53 interlands voor Oranje voerde? Een loopbaan in 14 fraaie foto's.