Volledig scherm
Ronald Koeman kan het in de Adelaarshorst even niet meer aanzien. © PRO SHOTS

'In een week van hosanna naar een diepe teleurstelling'

UpdateKelvin Leerdam is de meest opvallende afwezige in de selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd van zondag tegen FC Groningen. De jongeling heeft last van waterpokken.

Volledig scherm
Volledig scherm

Ronald Koeman beslist morgen of hij Dani Fernandez een basisplaats geeft. De eerste vervanger van Leerdam was afgelopen week nog niet wedstrijdfit.

De trainer had ook nog geen beslissing genomen over de terugkeer van John Guidetti. De spits miste de duels met Ajax en Go Ahead Eagles wegens een griepje. Hij heeft de training inmiddels hervat.

Diego Biseswar is door Feyenoord weer in genade aangenomen. Hij heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De aanvaller werd in de 55ste minuut van de verloren wedstrijd (2-1) naar de kant gehaald. Zonder op of om te kijken verdween hij in de catacomben. Koeman accepteert de excuses en neemt hem op in de selectie voor het duel met Groningen.

Koeman hoopt dat zijn ploeg zondag bij Groningen revanche neemt voor de bekernederlaag bij Go Ahead Eagles. 'In een week zijn we van hosanna naar een diepe teleurstelling gegaan. Het goede gevoel is nu niet ineens weg en misschien ziet het er zondag weer wat rooskleuriger voor ons uit', zei de trainer, vooruitkijkend naar de lastige uitwedstrijd.