Volledig scherm
Tjaronn Chery (rechts). © Pro Shots

Inzet Lindgren en Chery onzeker bij FC Groningen

FC Groningen moet het morgen in het uitduel met Heracles Almelo (18.30 uur) mogelijk doen zonder Rasmus Lindgren en Tjaronn Chery. Beide spelers waren begin van de week grieperig, meldde de club op de website. Chery keerde vandaag terug op het trainingsveld, Lindgren ontbrak juist.

Mocht Lindgren niet fit genoeg zijn om mee te reizen naar Almelo, wordt de 17-jarige Juninho Bacuna voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie. Als Chery ontbreekt, wordt Dino Islamovic alsnog aan de groep toegevoegd. De aanvaller raakte zijn plaats kwijt door de terugkeer van Danny Hoesen die hersteld is van een bovenbeenblessure.

Coach Erwin van de Looi mist in ieder geval nog Tom Hiariej, Lorenzo Burnet en de al langer geblesseerden Nick Bakker en Hilal Ben Moussa.

Heracles-trainer John Stegeman mist alleen Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani. Beide spelers zijn disciplinair geschorst nadat ze het zondag in het duel met AZ met elkaar aan de stok kregen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement