Wim Jonk tijdens zijn presentatie bij FC Volendam met Jan Smit.
Volledig scherm
Wim Jonk tijdens zijn presentatie bij FC Volendam met Jan Smit. © Fred Rotgans

Jan Smit wordt de nieuwe voorzitter van FC Volendam: ‘Dit was niet mijn plan’

Jan Smit wordt 1 juli de nieuwe voorzitter van FC Volendam. Hij volgt Piet Kemper op die onlangs bekendmaakte zijn termijn van drie jaar niet te verlengen. 

10 reacties

 • Wim Wingerden

  2 maanden geleden
  Jantje trok al volle zalen met zijn zangcarriere, nu een vol stadion met een overvloed aan sponsoren. Voetbal is natuurlijk heel wat anders, bestuurskunde eveneens. Voetbal valt of staat met succes. Ik ben benieuwd hoe dit voor hem en Volendam gaat uitpakken. Ik vind het geen verkeerde voorzet, nu nog inkoppen.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Margriet Spijkerman, Jan heel veel succes en kwa voetbal heb je een hele goede. Hij houdt het Cruyff tikkie takkie en lekker aanvallend voetbal in ere. Dat missen ze zeker bij ajax. Echt top en Jan ga zo door 🥳 margriet Spijkerman
 • Tom van Wijk

  2 maanden geleden
  Veel succes Jan. Luister niet naar de Prediker !
 • Peter de Koning

  2 maanden geleden
  Nou @frank Nijhuis. een Man die als jongetje zo opgroeit en volgens mij nooit echt de grootste sterallures heeft gehad, had gewerkt heeft voor zijn boterham die neem ik wel serieus. Als je dat niet kan zien is het wel pure jaloezie en afgunst. Gun iemand eens iets ipv over azijn in de zien. Beter voor je hart ook.
 • Will V Doren

  2 maanden geleden
  Misschien stopt hij nu wel met zingen🥳🥳