Volledig scherm
Johann Vogel en Mark van Bommel in dienst van PSV. © Rene Manders

Johann Vogel keert als jeugdcoach terug bij PSV

PSV heeft Johann Vogel binnengehaald als jeugdtrainer. De 41-jarige Zwitser keert terug naar de club waarmee hij in het vorige decennium grote successen beleefde. 

Vogel miste bijvoorbeeld met PSV op een haar na de Champions League-finale van 2005, toen AC Milan in een tweestrijd nipt te sterk bleek voor PSV. Van het basiselftal van toen zijn ook Phillip Cocu, Mark van Bommel, Theo Lucius, Wilfred Bouma en Jan Vennegoor of Hesselink al werkzaam in Eindhoven. Overigens is het nog niet bekend wel team Vogel onder zijn hoede krijgt.

Ook Anthony Lurling gaat, zoals verwacht, bij PSV aan de slag. Hij wordt assistent-coach bij PSV onder 15. Lurling was vroeger als jonge speler met Ruud van Nistelrooij actief bij FC Den Bosch en groeide uit tot een bekende speler in de eredivisie. In zijn laatste periode was hij actief bij NAC en momenteel is hij nog steeds voetballer bij VV Engelen. 

Volledig scherm
Anthony Lurling. © roy lazet
  1. Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Olaf Thon is er morgen bij als de interland Duitsland-Nederland wordt gespeeld in zijn Gelsenkirchen. De voormalig international van Duitsland speelde onder meer voor Schalke 04, er staat zelfs een Olaf Thon Museum in de stad. Duitse media kijken al uit naar een weerzien van Thon met Koeman, de man die na de door Oranje gewonnen halve finale tegen West-Duitsland in 1988 pontificaal zijn achterste afveegde met het net geruilde shirt van Thon.